ПРОМОЦИЯ ВИПУСК 2018

Печат
На 8.12.2018г. в спортна зала „Младост” на внушителна тържествена церемония 781 абсолвенти от Университет „Проф. д-р Асен Златаров” получиха своите дипломи. Завършилите студенти са от ОКС „бакалавър”, ОКС „магистър” и ОКС „професионален бакалавър” и от 17 професионални направления на 37 акредитирани специалности на Университета.
Поздравителни адреси поднесоха проф. д-р Севдалина Турманова - зам.-областен управител и дългогодишен преподавател в университета, както и зам.-кметът по здравеопазване, социални дейности и спорт - д-р Лорис Манулян. Те поднесоха личните си поздрави към дипломираните студентите и ръководството и прочетоха поздравителни адреси от кмета на Бургас Димитър Николов и от областния управител Вълчо Чолаков и кмета на Бургас Димитър Николов.
Проф. д-р Магдалена Миткова - ректор на Университета поздрави абсолвентите като им пожела: „...Не бъдете плахи и не се страхувайте, защото животът наистина обича смелите. Вие вече знаете и можете всичко, което е необходимо за летящ старт в живота. Вие сте образовани хора, на които съм сигурна, че им предстои да покорят много житейски и професионални върхове. На добър час!“.

 

Copyright Университет "Професор Д-р Асен Златаров" 2011 г.
π
.
Copyright University "Prof. Dr. Assen Zlatarov" 2011