Инвестиция в образование по туризъм в този момент ще предостави нови възможности за реализация

Доц. д-р Веселина Атанасова коментира тенденциите и посоката на развитие на Туризма след COVID-19.
Доц. д-р Веселина Атанасова е ръководител катедра “Маркетинг и Туризъм“ към Университет “Проф. д-р Асен Златаров’’. Преподавателският ѝ опит e свързан с обучение по специализиращи туристически дисциплини, Маркетинг в туризма е във фокуса на нейните научни интереси.

Студентите от катедра Туризъм-ФОН-Асен Златаров "Маркетинг и туризъм" на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" провеждат част от студентската практика в реални условия заедно с членове на БРТК.
На 10.04.2021 г заедно с EVELIN R - ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ бяха на информационен тур в Исторически парк. Ако и Вие искате да се учите в реална среда, да сте в крак с новостите в бранша не пропускайте да станете част от студентския живот в катедра "Маркетинг и Туризъм" или в "Колеж по туризъм".
Благодарим на Исторически парк за поканата и прекрасният съботен ден. За нас беше изключително полезно всичко разказано от екскурзоводите.

На 17.03.2021 г. Колеж по туризъм и катедра “Маркетинг и туризъм” съвместно с Бургаска регионална туристическа камара организираха кръгла маса-дискусия на тема “Съвременното обучение на студентите от ПН “Туризъм” в Университет “Проф. д-р А. Златаров” - Бургас .
В тези неясни и несигурни времена туристическият бизнес подава ръка на образованието! Предстоят редица действия, свързани с реализирането на стратегически план за повишаване качеството на образование, посредством интегриране на най-новите тенденции от практиката!

Туристическият бранш подава ръка на студентите
Управленският екип в Професионално направление „Туризъм“ към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и Бургаската регионална туристическа камара подписаха меморандум за сътрудничество.

Професионалният сомелиер, Коста Канариев - ресторантьор, бивш търговски и маркетингов директор на известни български изби, член на няколко международни журита за оценяване на световни вина представи пред студентите от Специалност “Туризъм“ лекция на тема” За виното и фюжън кухнята в Югоизточен регион - от Древноста до наши дни”.
24.10.2020г.

Работна среща на преподаватели и професионалисти от туристическата практика на тема : “Заедно за професионалното развитие на нашите студенти от ПН 3.9. Туризъм.”
24.10.2020г.

Съвместно участие и академична дискусия с колегите от Икономически университет – Варна.
24.10.2020г.

Ден на отворените врати в Колеж по туризъм при Университет "Проф. д-р Асен Златаров"- Бургас.
07.03.2020г.

Участия на студенти от Колежа по туризъм-Бургас в кулинарни конкурси и изложби.

Колеж по туризъм- Бургас
Тематична вечер - Хавайско парти - 44 група, 2014г. , със специалното участие на доц. д-р К. Илиева.
https://youtu.be/XHHTozllq-4