Среща на студентите от Медицински факултет с деканското ръководство

На 22.02.2024 г. се проведе среща с деканското ръководство на МФ, инициирана от  студентите от факултета. Срещата бе открита от Декана доц. Янкова, която даде думата на присъстващите за въпроси, препоръки или възникнали проблеми при стартирането на втория семестър.

Студентите от 5 курс поискаха предварителна информация за провеждането на преддипломния стаж през шестата година от обучението им и последващите го държавни изпити. От организацията на лятната учебна практика се поинтересуваха и присъстващите третокурсници. Доц. Янкова и проф. Гончев дадоха подробно разяснение по темата.

Студенти от различни курсове изразиха мнение и дадоха някои препоръки относно организацията на учебния процес, седмичния разпис, продължителността на сесиите, наличния библиотечен фонд и др. Дискутирани бяха и въпроси, свързани със социално-битовите условия на територията на университета.

Деканското ръководство на факултета благодари на студентите за активното участие и увери студентите, че техните мнения и препоръките ще се вземат предвид и своевременно ще се вземат мерки за отстраняване на възникнали проблеми.