Среща на студентите от Медицински факултет с деканското ръководство

На 06.12.2022 г. се проведе среща на студентите от МФ с деканското ръководство на факултета. На срещата присъстваха всички студенти от четирите курса на обучение и преподаватели от МФ.

Срещата бе открита от проф. Бозов. Той посочи, че инициативата за тази среща е на деканското ръководство на МФ, като целта й е да се дадат пояснения по въпроси, които представляват интерес за студентите – кандидатстване за студентски стипендии, участие в проект „Студентски практики“, а също и да бъдат наградени студентите, постигнали успех 6.00 през предходната учебна година.

Проф. Бозов връчи грамоти и предметни награди на Ева Тодорова, II курс и на следните студенти от III курс: Антон Мандов, Йоанна Танева, Любомир Лалев, Аделина Копривщенова, Мария Христова, Христиана Костадинова, Щерю Котавов, Неда Илиева.

Деканът информира студентите, че деканското ръководство на факултета е готово да окаже помощ на всички студенти, които желаят да се включат в различни проекти, а също и при решаването на проблеми, които срещат по време на обучението си. Благодари на студентите за активното им участие в анкетните проучвания и ги увери, че мненията и препоръките, които те изразяват, се отчитат и вземат предвид от ръководството на факултета.