Нека подкрепим двете надрегионални концепции с водещ партньор Община Бургас, които успешно преминаха етапа на оценка на административно съответствие и допустимост по Приоритет Интегрирано териториално развитие на регионите. В тях участва и Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас.

За да преминем на следващ етап, най-важно е тези концепции и инвестициите, включени в тях, да получат обществена подкрепа. Как може да стане това? Като гласуваме в подкрепа на концепциите, попълвайки приложените анкети в долупосочените линкове. От нашата активност зависи одобрението на проектите на следващ етап. Всеки глас е важен, защото сме в конкуренция с други общини от страната.

Двете концепции за ИТИ:

Линк към онлайн анкета за КИТИ BG16FFPR003-2.001-0042  История, съвременност и бъдеще в хармония.  Създаване на Иновативна Екосистема за Устойчиво икономическо развитие и Туризъм чрез изпълнение на интегрирани инвестиции в Образование, Наука и Технологии. “:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-w2hZRGPjd3ZAt5Ng-a5HcwtAvXcXJN26OQSobPtaO0smkA/viewform?usp=sf_link

Линк към онлайн анкета за КИТИ   BG16FFPR003-2.001-0125 Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAGWE96hpvOqs4j_s31nI-nljAmch-Z5kwTBjp03glGRV7NA/viewform?usp=sf_link

Нека гласуваме и за двете концепции в името на развитието на университета!