Във връзка с проект „Инсталация за пречистване на технологични води за по-добро управление на речните басейни“ по Програма LIFE е предвидено разработване и използване на „Методология за прилагане на добрите практики на олфактометрията за оценка на качеството на въздуха и управлението на неприятните миризми“. Поради това Дружеството организира провеждане на органолептично оценяване на наличието и разпространението на неприятни миризми по предварително уточнени критерии. Експерименталното определяне ще се извърши в три контролни точки. Планирано е тестът да се проведе на 25.04.2024 г. в периода от 09:00 ч. до 12:30 ч., като едновременно с органолептичното определяне от акредитираната лаборатория.

Тези от вас, които имат желание и възможност да се включат, следва да уведомят организаторите до 14:00 ч. на 24.04.2024 г. с цел изготвяне на списък с присъстващите за издаване на пропуски. В имейла трябва да посочете трите си имена, телефон за връзка и имейл адрес.

 Електронен адрес - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.