В Колежа по туризъм на Университет “Проф. д-р Асен Златаров” студентите от трети курс, специалност “Организация и управление на хотели и ресторанти”, демонстрираха изключителни умения в дисциплината кетъринг. Техните кулинарни творения не само впечатлиха с естетика, но и с невероятен вкус.

 С гордост представяме снимков материал от техните ястия, които показват креативност и професионализъм. Студентите успешно комбинираха традиционни и съвременни техники, създавайки уникални блюда, които са истинско произведение на изкуството.

 Тези постижения са свидетелство за отдадеността и страстта, с която младите специалисти се подготвят за бъдещата си кариера в сферата на туризма и ресторантьорството. Видими са знанията и уменията, предадени им от преподаватели с огромен опит в сферата.